Mount.everest.ainbike

31 mei 2018 • door Mark Immerzeel • Activiteiten

Professionele sporters staan onder continue druk om te presteren. Aanleg is dan niet genoeg en men grijpt naar hulpmiddelen. Dit is de duistere zijde van topsport: doping. Wanneer het gebruik van doping wordt ontdekt vallen de grootste helden plotseling door de mand.

Schoolvoorbeeld van een goed stel gemotiveerde mensen met maar 1 doel. Het trotseren van de Alpen in Winterberg met klimpartijen van minimaal 10%

Halve wegen vielen de eerste mountainbikers af, Mike en Peter gingen met de bezemwagen mee.

Mike hebben we nog geprobeerd te helpen maar kon niet meer verder. Mark had nog iets van leven in zich zitten en stapte weer op, ook al deden de benen al wat krampachtig aan..

Hele korte pitsstop boven op de makkelijk te fietsen bergen van Winterberg. Mark heeft nog een klein stukje gewandeld omdat hij wilde genieten van de omgeving.

Maurice hield een oogje in het zeil en heeft alles vastgelegd. De cameraman zigzagde door het peloton als of het niks was en legde niet alleen de plaatjes vast maar legde ook twee keer zoveel afstand af.

Deze man deed net alsof hij deze route al 200 keer had gefietst… maar zijn plasje wordt nog gecontroleerd.

Deze foto is opgedoken voor dat de vorige foto is gepost en duidelijk is te zien dat voor de wedstrijd los barstte de fietser links al aan het slingeren was.

Tot aan het bot gemotiveerd zeggen we ..Klaar voor de start en …..

ben je kapot na de finish

Met twee vingers in de neus fietste Stefan naar het einde en haalde onderweg Mark nog even op omdat die ietsje achter was gekomen.

Maar aan elke topsporter zit een eind.

© 2023 PlingPling.nl | Uitjes van ttv Overhees | beheerd door Inter-IT B.V. | voor wie wat wil schrijven dan kan je hier inloggen